Blog rasmi Aizat Amdan, khas untuk peminat-peminat yang ingin mengenali Aizat dengan lebih dekat.

Sunday, 11 May 2008

hello bloggers,fans and everyone..finally,im here!!

assalamualaikum and slm sejahtera to all!..this is my first time blogging(betul ke ayat ni?)...anyways, kepada sesiapa yg nk baca ttg aktiviti2 saya or simply just want to read things that are interesting, feel free untuk teroka blog saya ini..insyaAllah saya akan cuba update every week untuk blog ini..bezanya diantara blog aizat dgn website atau forum aizat ialah korang boleh lebih kenal aizat seadanya..i'll be talking about how i feel about the music industry, my family, my work, music, life (lovelife?...ha ha ha), healthy lifestyle dan apa2 saja yang aizat nk luahkan..so ape2 pun enjoy the blog..harap korang suke dan gegarkan blog ini bila korang ada mase!!..cukup sampai di sini sahaja...assalamualaikum dan slm sejahtera semua...kasi gegar!!

8 comments:

Hannah Nazri said...

Go Aizat! :)

fina said...

Very,very impressed. Well done and thank you Hannah!

aiman128 said...

Tahniat Aizat! Boleh juga dpt tau info terkini aizat. Mmg tak sabar nak dptkan album penuh Aizat tu.. will Support u and Kasi gegar dari Brunei.

{d r a m a q u e e n} said...

warghhhhhhhhhhhh..
aizat dah jadi blogger...
rajin2 update wahai kezen..

rohaya said...

tahniahhhhhhhhhhh...
aizattttttttt kat dlm forum.cari banyak komen2 positif tentang aizat sekarangg .... Alhamdulillah

SMI Old Boys said...

well its good for an artist having their own blog..the fans can follow their idol updates regularly...

by the way your song Hanya Kau Mampu is being listed in our blog ..A good song deserves a good publicity..

Congratulations..welcome to the world of bloggers..

aiman128 said...

Oh ye nak tambah skit.. bukan saja HKYM yg berkumandang kat RBA inflight entertainment, sahabat juga mendapat tempat di penerbangan RBA pada bulan December yg lalu.. Memang mulanya aiman terkejut juga, pas pkai headset je terus main lagu sahabat.Aiman berpeluang mendengar dlm 4x penerbangan. Memang Best..

syafiqah said...
This comment has been removed by the author.