Blog rasmi Aizat Amdan, khas untuk peminat-peminat yang ingin mengenali Aizat dengan lebih dekat.

Thursday, 5 June 2008

Harga Minyak Naik 40%

Dua minggu lepas bila harga beras naik, my umi told me that the entertainment industry will be greatly affected sebab orang akan lebih cermat berbelanja. So..between beras and song, baik beli beras..simple logik! This week pulak harga minyak naik and umi kata this is a double whammy!!..sebab semua barang akan naik dan semua orang akan ikat perut..beli keperluan penting dulu i.e makanan..So secara tak langsung benda yang kurang penting untuk hidup spt musik will take a back seat. Hope it would not be that bad..but definitely outlook for the music industry is not so promising...

8 comments:

boyz said...

im not so sure about that "not so promising" word...whatever!! heheh..by da way, isu minyak nih mmg memberi kesan kat semua orang..dan binatang...even gajah kat zoo pon kurang dah amount makanan yang depa dapat..hehheh..agaknyer...to aizat, good luck! to gajah kat zoo, keep healthy! to everybody, live life to the fullest! hahha.. copy paste sangat kan....:p

Ajami Hashim said...

don wori bro.. kalau album kau mantap, org akn beli yg ori.. bila dah ada album sendiri (bukan sekadar bersandarkn single) w/pun kalau kurang laku, kau dah ada 'talian hayat' utk buat show kt mana2 coz kau ada lagu sendiri.. btw, kau pandai main gitar, lagilah ada kelebihan utk buat show unplugged X pyh guna band ;-).. per2 hal.. selamat maju jaya bro!..

p/s: bila nk hapdet blog ni? ;-)

yasmin said...

i love your rendition of "i go" for my film. salaam.

aja poyo ah ! said...

aizat tq dtg dinner alumni ptpl at mbsa ari tu ..
siap skrip lg ingt nkberucap ..
i mnta u nyanyi lagu melodi cinta tp u x nyanyi pun ish

husz said...

Wei.. update la your blog...

xpon mintak one of ur good friends to update the blog.. kawan yg kaki ikut mana2 .. haha

Nur Syafiqah Zulkiffli☜♡☞ said...

lama nye Abg Aizat nak update blog!!.....By the way I love ur songs..tapi yang best sekali lagu 'lagu kita'...;)

XxXxX said...

sory nk tkr topik skit....
aah..
sye ade tles lgu 4 abg aizat mmg
khas...
tjk die: "diriku"....

sye juz buat blog ni smate2 nk kasi tahu....

lirik=

rasa hatiku,mula brdebar lagi..
x dpt ku thn lagi..
rasa cinta ku kpada mu...

hatiku,brtnya-tnya kpda dri ku
bila masanya utk..
kta kan brdua seumur hdup....

chorus
diriku xdpt dihlang
diriku x dpt brthan
diriku berasa sepi tanpa dri mu....

ulang

di sisi ku

masa brlalu,x akn kembali lagi...
jgn hmpa kan hati ini...
yg tlah di sakiti dan dilukai...

cinta ku,hnya la untk dri mu...
x akn ku ubah lgi..
kerana dri mu yg kusyngi...

chorus

plz jgn copy....

XxXxX said...

sory nk tkr topik skit....
aah..
sye ade tles lgu 4 abg aizat mmg
khas...
tjk die: "diriku"....

sye juz buat blog ni smate2 nk kasi tahu....

lirik=

rasa hatiku,mula brdebar lagi..
x dpt ku thn lagi..
rasa cinta ku kpada mu...

hatiku,brtnya-tnya kpda dri ku
bila masanya utk..
kta kan brdua seumur hdup....

chorus
diriku xdpt dihlang
diriku x dpt brthan
diriku berasa sepi tanpa dri mu....

ulang

di sisi ku

masa brlalu,x akn kembali lagi...
jgn hmpa kan hati ini...
yg tlah di sakiti dan dilukai...

cinta ku,hnya la untk dri mu...
x akn ku ubah lgi..
kerana dri mu yg kusyngi...

chorus

plz jgn copy....